fbpx

Προσφορές METAMED 2020

Home / Προσφορές / Προσφορές METAMED 2020

Προσφορές METAMED 2020

Εβδομαδιαίες Προσφορές METAMED 2020

Μοναδικές Εβδομαδιαίες Προσφορές της METAMED Ιατρικής για το 2020

Η METAMED Ιατρική με γνώμονα την δυνατότητα θεραπείας σε κάθε άνθρωπο που την έχει ανάγκη, εγκαινιάζει ένα σύνολο από εβδομαδιαίες προσφορές, σχεδόν για κάθε θεραπευτική τεχνολογία που διαθέτει! Το οικονομικό όφελος ξεπερνά κατά περίπτωση το 50%!

Η κάθε προσφορά θα διαρκεί για μία εβδομάδα και ο αριθμός των επιτρεπόμενων αγορών είναι μία ανά άτομο.

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε είναι περιορισμένος, οπότε για να σιγουρέψετε τη θέση σας, καλέστε μας τώρα στο: 2311 82 11 00

Ειδική Προσφορά 16/3/2010 – 30/4/2020: Συνδυαστική Θεραπεία Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού: ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η προσφορά λήγει σε:

Κορονοϊός φωτογραφία

Η Metamed Ιατρική διαθέτει μια ποικιλία από θεραπευτικές τεχνολογίες, η συνδυαστική χρήση των οποίων μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού!

Τεχνολογίες όπως αυτή των ψυχρών LASER, του Μοριακού Υδρογόνου αλλά και ειδικά αυτή των Μικρορευμάτων χρησιμοποιούνται κυρίως για ταχεία αποκτάσταση οξέων ή χρόνιων μυοσκελετικών παθήσεων αλλά οι επιδράσεις τους στην βιολογία του οργανισμού δεν σταματούν εκεί. Μπορούν να αυξήσουν την κυτταρική ενέργεια, να διεγείρουν την δράση των νευροδιαβιβαστών και να επιδράσουν απ’ ευθείας στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Για παράδειγμα μελέτες έχουν δείξει ότι η εφαρμογή φωτός LASER χαμηλής έντασης έχει άμεσες ανοσοδιεγερτικές και ανοσορυθμιστικές ιδιότητες, ιδιαίτερα στα Τ κύτταρα και σε συγκεκριμένες κυτταροκίνες. Ασκεί επίσης έμμεση δράση στο ανοσοποιητικό μέσω ρύθμισης των νευροδιαβιβαστών.

γραφική εικόνα κορονοιού

Επίσης μελέτες κινέζων επιστημόνων(*) καταδεικνύουν την προφυλακτική δράση του μοριακού υδρογόνου στις επιπτώσεις μιας ιογενούς λοίμωξης μέσω αναστολής των φλεγμονωδών κυτταροκινών και του οξειδωτικού στρες. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι η πλειονότητα των βλαβών μιας ίωσης π.χ. της γρίπης, οφείλεται σε φλεγμονή του οργανισμού παρά στον ίδιο τον ιό. Το μοριακό υδρογόνο έχει την δυνατότητα να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα της γρίπης και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από ιούς.

Φαίνεται επίσης μέσω άλλων μελετών πως το Μοριακό Υδρογόνο έχει τη δυνατότητα καταπολεμά τους ιούς και με άλλους τρόπους όπως με το να σταματά τον πολλαπλασιασμό τους στο ήπαρ.

(*)Hydrogen Medicine Therapy: An Effective and Promising Novel Treatment for Multiple Organ Dysfunction Syndrome (MODS) Induced by Influenza and Other Viral Infections Diseases? Ming Yang, Zheng Zhang, Bo Gao, Lihua Liu, Taohong Hu

Σύστημα μικρορευμάτων βιοενεργειακής διέγερσης

Ειδική μνεία όμως πρέπει να γίνει στην καινοτόμα τεχνολογία των μικρορευμάτων. Η τεχνολογία αυτή εφαρμόζει στο σώμα εξαιρετικά μικρά ηλεκτρικά ρεύματα microamp [uA] και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στον πόνο, σε διαβητική νευροπάθεια, ιδιαίτερα σε εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, στην επούλωση πληγών, σε επούλωση τενόντιων βλαβών, στην πελματιαία περιτονίτιδα και σε ρήξεις μυών και συνδέσμων.

Η δράση των μικρορευμάτων όμως δεν σταματά εκεί. Η Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω της παραγωγής λεμφοκυττάρων είναι μια από τις σημαντικές εφαρμογές της σε περιπτώσεις ιικών ή βακτηριακών λοιμώξεων. Η εν λόγω εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε προληπτικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο!

πρόληψη ίωσης

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στην METAMED Ιατρική, με βαθιά αίσθηση ευθύνης για την κρισιμότητα της παγκόσμιας κατάστασης, εφαρμόζουμε αυστηρότατους κανόνες υγιεινής τόσο για την προστασία του προσωπικού όσο και για την προφύλαξη των ασθενών μας. Η χρήση μάσκας, γαντιών, απολυμαντικών υγρών, απολύμανσης του χώρου, αλλά και χρήσης ανεξάρτητων – διαφορετικών δωματίων για κάθε θεραπεία αποτελούν μερικά από τα μέτρα που εφαρμόζουμε για την προστασία της Υγείας όλων μας!

Προσφορά 9/1/2010 – 24/1/2020: 15 Συνεδρίες Vacumed: 300€ (από 450€)

ΕΚΠΤΩΣΗ 33%!

Η προσφορά έχει λήξει!

Η συσκευή περιοδικής υποπίεσης IVT με το εμπορικό όνομα VACUMED αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από τη NASA. Το σύστημα δημιουργεί εναλλασσόμενα κανονική και χαμηλή πίεση με αποτέλεσμα να ενθαρρύνεται η κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα και στην κοιλιακή χώρα. Αυτό με τη σειρά του διεγείρει την αρτηριακή διάχυση και οξυγονώνει τα τριχοειδή αγγεία.

Οι γενικές του ενδείξεις αφορούν το κομμάτι της πρόληψης και θεραπείας διαταραχών της περιφερικής κυκλοφορίας καθώς και μυοσκελετικής αποκατάστασης.

Ειδικότερα το VACUMED εμφανίζει εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία ποικίλων καταστάσεων, όπως:

  • Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια
  • Πρωτογενές και Δευτερογενές λεμφοίδημα
  • Μεταθρομβωτικά σύνδρομα
  • Λεμφική αποστράγγιση
  • Φλεβίτη
  • Κιρσούς
  • Γρήγορη αποικοδόμηση γαλακτικού οξέος και άρα βράχυνση του χρόνου αποθεραπείας μεταξύ προπονήσεων
  • Βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος και των τριχοειδών αγγείων
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση οστικών καταγμάτων με βράχυνση του χρόνου οστικής πόρωσης ως και 40%
βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος