fbpx

Προσφορές METAMED 2021

Home / Προσφορές / Προσφορές METAMED 2021

Προσφορά ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ της METAMED Ιατρικής για λίγες μέρες ακόμα

Η METAMED Ιατρική με γνώμονα την δυνατότητα θεραπείας σε κάθε άνθρωπο που την έχει ανάγκη, προσφέρει μια ειδική καλοκαιρινή προσφορά Διάγνωσης και Θεραπείας, σχεδόν για κάθε θεραπευτική τεχνολογία που διαθέτει! Το οικονομικό όφελος αγγίζει το 50%!

Η εν λόγω προσφορά θα διαρκέσει ΜΟΝΟ ως τις αρχές Αυγούστου και ο αριθμός των επιτρεπόμενων αγορών είναι μία ανά άτομο.

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε είναι περιορισμένος, οπότε για να σιγουρέψετε τη θέση σας, καλέστε μας τώρα στο: 2311 82 11 00

metamed προσφορά έκπτωσης 50% στην διάγνωση και θεραπεία
Τεχνολογία στην Υπηρεσία Διάγνωσης και Θεραπείας

Η Metamed Ιατρική διαθέτει ένα σημαντικό εύρος από πρωτοποριακές διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνολογίες, η συνδυαστική χρήση των οποίων μπορεί να συμβάλει σημαντικά τόσο στην πρόληψη όσο και στην αποτελεσματική θεραπεία μιας μεγάλης γκάμας διαταραχών !

Διαγνωστικές Τεχνολογίες όπως αυτή του Βιοσυντονισμού και του Συστήματος Προληπτικής Καρδιολογίας μπορούν να διαγνώσουν σε βάθος ανισορροπίες του οργανισμού και να βρούν την ΑΙΤΙΑ χρόνιων και δυσίατων ασθενειών! Μπορούν επίσης να προλάβουν την έκφραση διαταρχών πριν αυτές εμφανιστούν!

Επίσης οι θεραπευτικές τεχνολογίες των ψυχρών LASER, του Μοριακού Υδρογόνου αλλά και ειδικά αυτή των Μικρορευμάτων, αν και χρησιμοποιούνται κυρίως για ταχεία αποκτάσταση οξέων ή χρόνιων μυοσκελετικών παθήσεων, έχουν παρεταίρω μια πολύ ισχυρή βιολογική δράση στα οργανικά συστήματα. Μπορούν έτσι να αυξήσουν την κυτταρική ενέργεια, να διεγείρουν την δράση των νευροδιαβιβαστών και να επιδράσουν απ’ ευθείας στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Βιοσυντονισμός & ABi

Η συσκευή βιοσυντονισμού μετράει και επεξεργάζεται δεδομένα που λαμβάνονται από την μέτρηση βιολογικά ενεργών σημείων του σώματος όπως χέρια, πόδια και κεφαλής. Από τα δεδομένα αυτά μπορούμε να εξάγουμε αναλυτικά συμπεράσματα για τη φύση, την αιτία και τα πιθανά μελλοντικά αποτελέσματα διαταραχών που πιθανώς να υπάρχουν στα οργανικά σημεία του σώματος.

Μια ανάλογη διαγνωστική τεχνολογία, το Σύστημα Προληπτικής Καρδιολογίας, ABi, είναι ένας γρήγορος, μη επεμβατικός τρόπος για να ελέγξουμε τον κίνδυνο περιφερειακής αρτηριακής νόσου (PAOD). Διαρκεί 1 λεπτό και εκτός του δείκτη PAOD μετράει πιέσεις και των δύο χεριών και ποδιών, συστολική, διαστολική, πιέσεις παλμών, παλμούς και αρρυθμία.

 

Θεραπευτική Τεχνολογία Μικρορευμάτων

Η καινοτόμα τεχνολογία των μικρορευμάτων εφαρμόζει στο σώμα εξαιρετικά μικρά ηλεκτρικά ρεύματα microamp [uA] και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στον πόνο, σε διαβητική νευροπάθεια, ιδιαίτερα σε εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, στην επούλωση πληγών, σε επούλωση τενόντιων βλαβών, στην πελματιαία περιτονίτιδα και σε ρήξεις μυών και συνδέσμων.

Η δράση των μικρορευμάτων όμως δεν σταματά εκεί. Η Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω της παραγωγής λεμφοκυττάρων είναι μια από τις σημαντικές εφαρμογές της σε περιπτώσεις ιικών ή βακτηριακών λοιμώξεων. Η εν λόγω εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε προληπτικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο!

Θεραπεία με μικρορεύματα
λέιζερ για θεραπεια δέρματος

Ψυχρά Θεραπευτικά LASER

Μια από τις κυριότερες θεραπευτικές τεχνολογίες μας, για την οποία έχουμε εκτενή αρθρογραφία, η τεχνολογία των Ψυχρών LASER (LLLT), χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών προβλημάτων υγείας ιδιαίτερα εκείνων που απαιτούν επούλωσηανακούφιση από τον πόνομείωση της φλεγμονής καθώς και αποκατάσταση της λειτουργικότητας (του όργανου ή του ιστού).

Έχει άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα σε πλήθος διαταραχών χωρίς καμία παρενέργεια. Εκτός από ορθοπεδική δράση, το LLLT έχει ευεργετικά αποτελέσματα και σε δερματολογικές εφαρμογές όπως στις ρυτίδες, στις ουλές ακμής, σε άλλα είδη ουλών και στην επούλωση των εγκαυμάτωνΤο LLLT μπορεί επίσης να μειώσει την βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία τόσο ως θεραπεία όσο και ως προφύλαξη. Σε χρωστικές διαταραχές όπως η λεύκη, το LLLT μπορεί να αυξήσει τη μελάγχρωση ενώ μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε δερματικές φλεγμονώδεις ασθένειες όπως η ψωρίαση και η ακμή.

Τεχνολογία Περιοδικής Υποπίεσης

Η συσκευή περιοδικής υποπίεσης IVT με το εμπορικό όνομα VACUMED αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από τη NASA. Το σύστημα δημιουργεί εναλλασσόμενα κανονική και χαμηλή πίεση με αποτέλεσμα να ενθαρρύνεται η κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα και στην κοιλιακή χώρα. Αυτό με τη σειρά του διεγείρει την αρτηριακή διάχυση και οξυγονώνει τα τριχοειδή αγγεία.

Οι γενικές του ενδείξεις αφορούν το κομμάτι της πρόληψης και θεραπείας διαταραχών της περιφερικής κυκλοφορίας καθώς και μυοσκελετικής αποκατάστασης.

Ειδικότερα το VACUMED εμφανίζει εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία ποικίλων καταστάσεων, όπως:

  • Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια
  • Πρωτογενές και Δευτερογενές λεμφοίδημα
  • Μεταθρομβωτικά σύνδρομα
  • Λεμφική αποστράγγιση
  • Φλεβίτη
  • Κιρσούς
  • Γρήγορη αποικοδόμηση γαλακτικού οξέος και άρα βράχυνση του χρόνου αποθεραπείας μεταξύ προπονήσεων
  • Βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος και των τριχοειδών αγγείων
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση οστικών καταγμάτων με βράχυνση του χρόνου οστικής πόρωσης ως και 40%
βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος